Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Στο κέντρο μας παρέχονται οι κάτωθι υπηρεσίες:

Ψυχοθεραπεία Παίδων - Εφήβων - Ενηλίκων

Συμβουλευτική Γονέων

Κανένας δεν έχει γεννηθεί γονέας! Υπάρχουν στιγμές που οι γονείς βρίσκονται αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν μπορούν να χειριστούν και τους δυσκολεύουν όπως για παράδειγμα το πώς να χειριστούν ένα διαζύγιο, πώς να γνωρίσουν ένα καινούργιο σύντροφο στο παιδί τους, η επιθετικότητα και πολλά ξεσπάσματα του παιδιού που φαίνονται να είναι χωρίς λόγο, αντιζηλία μεταξύ αδερφών, προβλήματα συμπεριφοράς στο σχολείο κ.λ.π. Δεν χρειάζεται να έχουν ενοχές και να αισθάνονται δυσάρεστα για αυτό. Το ότι πολλοί γονείς επισκέπτονται έναν ειδικό ψυχικής υγείας δε σημαίνει ότι δεν είναι καλοί γονείς ή δεν μπορούν να μεγαλώσουν το παιδί τους. Απλά χρειάζονται έναν συνοδοιπόρο μερικές φορές σε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια. 

  Σεμινάρια γονέων

Στο Κέντρο πραγματοποιούνται και σεμινάρια γονέων τα οποία διαρκούν δύο μήνες το καθένα και έχουν συγκεκριμένη θεματολογία κάθε φορά. Στα σεμινάρια οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τα θέματα που τους απασχολούν μαζί με άλλους γονείς και τον ψυχολόγο που είναι ειδικευμένος στο συντονισμό ομάδων.
Όλο και περισσότεροι γονείς με το πέρασμα των χρόνων επιλέγουν να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ομάδες καθώς συναναστρέφονται με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες με τα παιδιά τους καθώς και γιατί το κόστος είναι χαμηλότερο.
Συγκεκριμένα, σας ενημερώνουμε ότι:
Στις 22/11/2011 ξεκινά η ομάδα γονέων με θέμα συζήτησης "Πώς μεγαλώνω ένα παιδί με ΔΕΠ - Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας)". Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από 5 μέλη, οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες για 2 μήνες και διαρκούν 1 ώρα.
Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ/άτομο.
Στις 23/11/2011 ξεκινά η ομάδα εκπαιδευτικών με θέμα συζήτησης "Παιδιά < σβούρες> μέσα στην τάξη. Τι να κάνω?''. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από 5 μέλη, οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες για 2 μήνες και διαρκούν 1 ώρα.
Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ/άτομο.
Δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου